Menu
Lunch 3-gangen € 60
niet op zaterdag en feestdagen
Uit de grond 4-gangen € 90
niet op vrijdag- en zaterdagavond
​
Uit de buik 5-gangen € 115
​
Uit de buik 7-gangen € 150
​
Aangepaste wijn (per glas) € 12
Aangepaste topwijn (per glas) € 16
​
Kaas i.p.v. dessert € 10
Kaas als extra gerecht € 17
Bij aanpassingen aan het menu
zijn wij genoodzaakt een supplement
aan te rekenen
Voorgerechten
​
Terrine van ganzenlever en kalfszwezerik met truffel €60
Ravioli van kingkrab met een saus van Parmezaanse kaas €60
Surf en turf van langoustine en txogitxu €65
​
Hoofdgerechten
Tarbot op de graat (per 2 personen) dagprijs
Txogitxu côte à l’os € 68
Suggesties worden aan tafel voorgesteld door de chef
Nagerechten
​
Deze worden aan tafel voorgesteld € 25
Selectie kazen van onze kaasmeester € 30